ערכה למארח


מתאים למפגש שבו תבושל מנה אחת, שזמן הבישול שלה קצר.
לדוגמא :  עוגה, עוגיות, פסטה, סלט, פשטידה...

אורך מפגש קצר הוא: כשעה עד שעה וחצי.

את ארבעת השלבים תמצאו בתחתית הדף, שם נמצא הסבר מפורט על כל שלב, במידה ויש לכם שאלות נשמח לתת מענה 

מאיפה מתחילים?

מיקום 
תכננו לבצע הפרדה בחדרים בין שלב הבישול לשלב האכילה

את מפגשי הבישול רצוי לקיים בכל מקום בו ישנו מטבח או ציוד שמאפשר לבשל את המנה בצורה זהה לזו שבמתכון.

מאחר וחווית ההנצחה כוללת גם את שלב האכילה, מומלץ למצוא מקום בו ישנו חדר נוסף למטבח, בו תתקיים הארוחה ושם יהיה ניתן לספר את הסיפור שמאחורי המנה בצורה יותר נוחה ומכובדת.
לדגמא- סלון, חדר אורחים וכו' שהוא יהיה ״אזור ההתכנסות״

בחירת המנה

לאחר קביעת המיקום ומשך הזמן שיש לכם, הגיע הזמן לבחור מה מבשלים.

באזור המתכונים באתר, תוכלו לבחור מתכון עם הסיפור שהכי נוגע לליבכם.

חשוב ! לא מדובר בסדנת בישול ולכן עצם החוויה וההנצחה היא שקובעת ולא הפיכתכם לשפים

מצרכים ואביזרים

מאחר והמטרה היא לבשל מנה הדומה ככל האפשר לזו המקורית, חשוב להשתדל לרכוש מצרכים זהים לאלו במתכון וכן להשתש בציוד הנדרש.
לדוגמא: אם מדובר בעוגה שדורשת מיקסר או חומר גלם שאין ברשותכם, שיקלו להחליף מתכון לזה שתוכלו לבשל באופן התואם את דירשותיו המקוריות.

משתתפים

אין כמות נכונה של משתתפים למפגש בישול!
את מפגש ההנצחה תוכלו לקיים עם אדם אחד נוסף או עם משתתפים רבים.

התאימו את כמות המשתתפים למרחב שבו נערך המפגש.

ארבעת השלבים עבור מפגש בישול : פתיחה, בישול המנה, זמן בישול, אוכלים