לזניה

יעקב נפתלי פרנקל ז״ל


המצרכים

2 חבילות קוטג' 250 גרם כ"א. או 5% או 9% לפי הטעם.
2 ביצים
2 גביעים קטנים של רסק עגבניות
דפי לאזניה
פרוסות גבינה צהובה
פטרוזיליה, אורגנו, זיתים מגולענים, פסטו.
מערבבים בקערה אחת את: הקוטג' והביצים עם טבעות זיתים, פטרוזיליה וקצת פסטו.
בקערה נפרדת: רסק עגבניות, מים באותו נפח של רסק העגבניות ואורגנו. מערבבים

אופן ההכנה

מסדרים בקערה מלבנית סטנדרטית שכבת דפי לאזניה, מעליה שכבה מחצי כמות קערת הקוטג', מעליה שכבה מחצי כמות קערת רסק העגבניות ומעל שכבה נדיבה של גבנ"צ. 
חוזרים על כל האמור שוב – דפי לאזניה, קוטג' , רסק עגבניות וגבנ"צ.

אופים בחום בינוני (180 מעלות) בערך 30-35 דקות.