דג סלמון

חנן בן עמרם ז״ל

מצרכים :

-  דג 4 מנות ללא עור, פילה סלמון.

-  פלפלים בכל מיני צבעים : אדום, ירוק, צהוב, אפשר גם חריף.

-  שום : 4 שיניים ל - 4 מנות גדולות יפות. או חתוך לחצי או עבה.

-  צרור פטרוזיליה, חצי כוס קצוץ פטרוזיליה.

- שמן זית

- מלח ופלפל שחור

אופן הכנה :

חותכים פלפלים לרצועות, את השום או פרוסות או חצי ומטגנים טיגון קל של 5 דק', ומוסיפים את השום לטיגון עוד 5 דק'.

מוציאים החוצה ושמים בצד. לוקחים את 4 מנות פילה סלמון משמנים בקצת שמן (מומלץ זית) תיבול פלפל שחור גס ומלח גס, משמנים את המנות, מטגנים כל צד 2 דק' ואז שמים הכל בתבנית קטנה, מוסיפים 10 דק' בתנור וניתן להגיש. ניתן לפזר פטרוזיליה לפני או אחרי התנור.