גולש עם בצקניות

בר רהב ז״ל

מצרכים

1 ק"ג בשר בקר מתאים לגולש

שני בצלים פרוסים לרצועות

1 גמבה גדולה פרוסה לרצועות

2 שיני שום קצוצות

1 עגבניה

מלח

פלפל שחור / לבן

פפריקה אדומה

אופן ההכנה

לטגן את הבצל עד שנעשה שקוף, להוסיף את הגמבה והשום ולטגן כמה דקות, להשחים את הבשר.

להוסיף עגבניה חתוכה לקוביות ותבלינים, לטגן עוד כמה דקות

להוסיף מים עד לכיסוי ולבשל בישול איטי (שעתיים- שלוש) או בסיר לחץ כשעה-שעה וחצי עד שמתרכך.

לבדוק טעמים.

לתוך הרוטב של הגולש ניתן להוסיף תפוחי אדמה שבושלו במי מלח עד לריכוך , בצקניות (פישפלך) שבושלו במי מלח, אטריות שבושלו לפי ההוראות שעל האריזה