top of page
מצרכים
לבצק:
1 ק"ג קמח
3 מרגרינה
1 כוס מים
2 אבקת וניל
2 אבקת אפייה
מילוי :
חבילת תמרים כבוש ואקום ( עגואה)
קורט כינמון
מעט שמן
אופן הכנה
- יש להמיס את המרגרינה
- לאחר המסת המרגרינה יש ללוש יחד את כל המצרכים
- מתוך הבצק יש ליצור עיגולים ולמלא במילוי התמרים
- יש לבצע את הקישוט עם פנצטה (מונאש )
- להכניס לתנור לאחר שחומם ל 170 מעלות למשך 20 דקות
- עד לקבלת צבע זהוב
- לאחר שמתקרר יש לפזר אבקת סוכר
- ובכל הזמן מוסיפים המון אהבה ומערבבים
bottom of page