ריבועי חמאת בוטנים ושוקולד

מתניה ראבינסון ז"ל
לקריאת הסיפור של 
מתניה ראבינסון ז"ל

נולד ביום כ"ט בתמוז תש"ם (13.7.1980) בקיבוץ טירת צבי. בן בכור לרינה ומאיר חיים.

בתום שנת המכינה, בחודש נובמבר 1999, התגייס מתניה ל'פרויקט גולני', אליו מתנדבים בוגרי המכינות השונות. מתניה שירת תחילה כמפקד כיתה, ובהמשך כסמל בגדוד.

נפל בפעילות מבצעית, ביום כ"ו בניסן תשס"ב (08.04.2002). בן 22 בנופלו. הוא הובא למנוחות בבית העלמין בטירת צבי.

מצרכים

3/4 כוס חמאת בוטנים

100 גרם מרגרינה\חמאה

1 כוס סוכר

3 ביצים

1 כוס קמח

1 כפית תמצית וניל

כוס וחצי שוקולד ציפס

אופן הכנה

מחממים תנור ל180 מעלות

בקערה מערבבים ביחד חמאת בוטנים, חמאה\מרגרינה, סוכר, ביצים ווניל.

מוסיפים קמח וחצי מכמות השקולד ציפס.

משמנים את התבנית.

פורסים את הבלילה בתבנית.

אופים כ-30 דקות, בודקים עם קיסם, הקיסם צריך להיות מעט רטוב.

להוציא מהתנור ולהוסיף את השוקולד צ'יפס שנשאר (כשהעוגה חמה).

לתת לה להתקרר ולפרוס