top of page

רוזלך

סהר סעודיין ז״ל

Empower
Growth

לחצו כאן

סהר היתה קצינה במערך הנ"מ של חיל האוויר, זה היה חלומה והיא עבדה קשה כדי להשיג אותו.

סהר לא נחה לרגע ואהבה להיות בעשייה, לעשות בייביסיטר, להתנדב ולאפות למשפחתה, חבריה, ולילדים עליהם עשתה בייביסיטר.

סהר הייתה חייבת להיות מצוינת בהכל, גם כשזה לא היה לה קל, וכאלה גם המתכונים שלה- מצויינים ומלאי אהבה.

סהר אהבה את החיים - והחיים אהבו אותה

ניתן לזהות אותה לפי החיוך התמידי , הצחוק המתגלגל וערך אהבת האדם.

סהר שירתה כקצינת הדרכה בגדוד 947 שבמערך ההגנה האווירית. יירטה עשרות טילים בהגנה על המדינה, ונפלה מירי מחבלים בשבת השחורה 7.10.23.

בת 21 בנופלה, הותירה אחריה הורים, שלושה אחים ואחות.


סהר אהבה מאוד את המנה הזו, היא מתוקה ופשוטה להכנה וסהר נהגה להכין אותה

בסופי השבוע כשהגיעה הביתה מהצבא, למרות שהזמן שלה בבית קצר והמלאכה מרובה.

לקריאת הסיפור של
סהר סעודיין ז״ל

מצרכים

3 כוסות קמח

כוס מים פושרים

⅓ כוס שמן זית (לא ממליצה להחליף באף שמן אחר)

כף שמרים יבשים

חצי כפית מלח

נוטלה או כל ממרח אחר למריחה

מומלץ: להוסיף אצבעות קינדר למילוי

אופן הכנה

לשים במיקסר עם וו לישה את כל המרכיבים יחד במשך כ-7 דק.

מכסים את הבצק עד להכפלת הנפח (בערך שעה וחצי)

מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים.

מרדדים כל אחד מהם על משטח עבודה מקומח.

מורחים את הממרח שרוצים, מגלגלים, חותכים לחתיכות קטנות ומכניסים לתנור שחומם מראש על 200 מעלות (אפיה רגילה) ל-8 דק בדיוק.

מוציאים ומפזרים אבקת סוכר

bottom of page