top of page
מצרכים
לבסיס:
6 ביצים (רק החלבונים)
6 כפות סוכר
1 אבקת אפיה
2 כפות קמח
2 כפות קקאו
קרם:
2 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
ציפוי:
100 גרם שוקולד מריר
4 כפות חלב
50 גרם חמאה
אופן הכנה
לבסיס:
להקציף את החלבונים לקצף יציב ,
להוסיף את הסוכר לקפל
את שאר החומרים לתוך הקצף.
לאפות בתבנית משומנת בגודל 20/25 ס''מ
180 מעלות כ- 20 דקות.
לקרם:
להקציף הכל ביחד, לשפוך על בסיס העוגה, אחרי שהתקרר.
לציפוי:
להמיס הכל יחד, לשפוך על הקרם.
לצנן את העוגה במקרר.
bottom of page