top of page

עוגת קרמבו של אוראל

אוראל אבוחצירה ז״ל

Empower
Growth

אוראל אבוחצירה ז"ל נולד בתאריך 17.3.98

אוראל היה לוחם במשמר הגבול במג"ב ירושלים, הוא אהב כל כך את המדינה והיה מאושר להיות לוחם.

חלומו הגדול של אוראל היה להנשא למרגריטה בת זוגו ולהקים עימה משפחה לתפארת.

הוא חלם להתחרות בטורניר פוצ׳יוולי שכל כך אהב ואהבתו הגדולה היתה מכבי חיפה.

אוראל עבד כמנהל הבר במסיבת הנובה ברעים.

כאשר נשמעו אזעקות צבע אדום אוראל גילה תושיה ואומץ לב, הוא בחר לחלץ אנשים ולעזור בחפ״ק לנפגעים, שם נפל, בן 25 בנופלו.


אוראל אהב מאוד את עוגת הקרמבו והתענג בה בכל ביס וביס.

לחצו כאן
לקריאת הסיפור של
אוראל אבוחצירה ז״ל

מצרכים

לבסיס-

5 ביצים (L)

1/2 כוס סוכר

1 פודינג שוקולד

לקרם -

500 מ״ל שמנת מתוקה

2 חבילות פודינג וניל (160 גרם)

כף אבקת סוכר

2 כוסות חלב

לציפוי-

200 גרם שוקולד מריר

200 גרם חלב קוקוס או שמנת מתוקה

אופן הכנה

מחממים תנור ל170 מעלות.

מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה.

מוסיפים את הפודינג שוקולד ומקציפים עד לאיחוד.משמנים תבנית עגולה (קוטר 24 או 26) ושופכים את הבלילה לתוך התבנית.

אופים כ25-30 דק או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. מניחים לעוגה להצטנן בצד.

הכנת הקרם:

שמים את כל המרכיבים בקערת המיקסר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

משטחים את הקרם על העוגה בעזרת פלטה ומכניסים את העוגה למקפיא לחצי שעה.

הכנת הגנאש:

ממיסים שוקולד מריר ושמנת בפולסים של 30 שניות עד לקבלת גנאש חלק.

מוזגים מעל הקרם מזיזים את התבנית מצד לצד שהגנאש יכסה את כל העוגה. ומקפיאים את העוגה לעוד שעה.

מעבירים למקרר להפשרה, פורסים ומתענגים על כל ביס

bottom of page