top of page

עוגת וניל שוקולד צ'יפס

רום הכט ז״ל

Empower
Growth

רום נולד ביום ד' באייר תשס"ג (6.5.2003), בנם הבכור של רחלי וסער, אח לנעה ואורי.

רום היה "מלח הארץ", "יפה בלורית ותואר", שאפתן עם לב ענק, 

שבכל חייו הקצרים חיפש היכן לתרום ולתת, והכל בצניעות ובשקט.

ביום 6.12.2021 התגייס לצה"ל ושירת בחיל אוויר.

רום נפל בקרב בסג'עייה ביום א' בטבת תשפ"ד (12.12.2023). 

בן 20 בנופלו. 


משפחתו מספרת שזו הייתה העוגה האהובה על רום.

לחצו כאן
לקריאת הסיפור של
רום הכט ז״ל

מצרכים

3 ביצים

כוס סוכר לבן

כף תמצית וניל איכותית

3/4 כוס שמן/ 150 גרם חמאה

כוס נוזל 250 מ"ל - מיץ תפוזים/ ריוויון/ חלב צמחי+כף חומץ/ שמנת חמוצה/ מים + כף חומץ

(אם בחרתם מיץ תפוזים/ ריוויון/ שמנת חמוצה, אין צורך בחומץ)

2 כוסות קמח לבן+ שקית אפיה/ קמח תופח

1/3 כפית אבקת סודה לשתיה

קורט מלח

כוס וחצי שוקולד צ'יפס איכותי+ כף קמח גדושה (כדי שהשוקולד לא ישקע)

מעט שוקולד צ'יפס (לעיטור)



אופן הכנה

מחממים תנור על 180 מעלות.

בקערה מערבבים את הביצים יחד עם הסוכר, התמצית וניל והשמן.

מוסיפים את הנוזל הנבחר ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.

מוסיפים קמח, מלח ואבקת אפיה.

מערבבים מעט עד לתערובת אחידה

שופכים את השוקולד צ'יפס המקומח לבלילה

מעבירים ל2 תבניות אינגליש קייק/ תבנית מלבנית

ואז מוסיפים גם לעיטור.

מכניסים ל30 דקות עד להוצאת קיסם פירורי.

מצננים ונהנים.

bottom of page