top of page
עוגת השוקולד של מיכאל
מצרכים
כוס חלב
כוס קקאו
2 חפיסות שוקולד מריר
חצי כוס סוכר ועוד 3 כפות סוכר
200 גרם חמאה
4 חלמונים
מעט ברנדי/רום
מיכל שמנת מתוקה
אופן הכנה
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
ממיסים בסיר קטן על הגז כוס חלב, קקאו, חפיסת שוקולד מריר וחצי כוס סוכר
מוסיפים לסיר חמאה/ מחמאה, חלמונים, ברנדי/ תמצית רום
מוסיפים לבלילה את הקמח התופח.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב.
מאחדים את שתי הבלילות בתנועות קיפול
אופים את העוגה כ- 35 דקות עד שהיא מוכנה.
לציפוי: ממיסים שמנת מתוקה עם שוקולד מריר ומערבבים עד שאין גושים ויוצקים על העוגה.
bottom of page