top of page

עוגת השוקולד של מיכאל

מיכאל בן סעדון ז״ל

Empower
Growth

מיכאל נולד בעכו, ישראל בו' בטבת תש"מ 26.12.1979.

בן לארלט ופרוספר, אח לאיריס ולאריק.

מיכאל נהרג בבוקר יום שני י' בשבט תשס"ז 29.01.2007 כאשר נכנס מחבל מתאבד למאפיית "לחמים" באילת ופוצץ את חומר הנפץ שנשא על גופו.

בן 27 במותו.

לקריאת הסיפור של
מיכאל בן סעדון ז״ל

מצרכים

כוס חלב

כוס קקאו

2 חפיסות שוקולד מריר

חצי כוס סוכר ועוד 3 כפות סוכר

200 גרם חמאה

4 חלמונים

מעט ברנדי/רום

מיכל שמנת מתוקה

אופן הכנה

מחממים תנור לחום של 180 מעלות
ממיסים בסיר קטן על הגז כוס חלב, קקאו, חפיסת שוקולד מריר וחצי כוס סוכר

מוסיפים לסיר חמאה/ מחמאה, חלמונים, ברנדי/ תמצית רום
מוסיפים לבלילה את הקמח התופח.
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם 3 כפות סוכר עד לקבלת קצף יציב.
מאחדים את שתי הבלילות בתנועות קיפול
אופים את העוגה כ- 35 דקות עד שהיא מוכנה.

לציפוי: ממיסים שמנת מתוקה עם שוקולד מריר ומערבבים עד שאין גושים ויוצקים על העוגה.

bottom of page