top of page

פסטה שמנת פטריות של אהרון

אהרון חיימוב ז״ל

אהרון חיימוב ז"ל נולד בתאריך 21.08.1998

היה אישיות ודמות לחיקוי, בטוב ליבו העניק עזר והציל נפשות בישראל, צהלתו היתה תמיד על פניו, דמות מיוחדת במינו, אהרון היה יד ימינו של הבית הגדול של אביו בכל עזרה וענין.

עבד בתחנת מדא אופקים היה חובש בכיר במדא איש מלא בנתינה שתמיד חיפש לתת ולעזור היה האהוב בתחנה

בשבת השחורה, 7.10.23 אהרון ז"ל היה בדרכו להציל פצועים כאשר התחילת מלחמת חרבות ברזל. הוא נהרג ע"י מחבלים בכניסה לאופקים. בן 25 בנופלו.

הותיר אחריו אישה ושני ילדים.

אהרון היה איטלקי והיה מאוד אוהב את כל האוכל הקשור לעדה והיה מכין לילדיו וגם הם אהבו מאוד

לחצו כאן
לקריאת הסיפור של
אהרון חיימוב ז״ל
  • Facebook
  • Instagram

מצרכים

בצק פסטה

החומרים:

610 גרם קמח

50 גרם שמן

50 גרם מים

150 גרם ביצה

50 גרם חלמון

1 כפית מלח

מעט חומץ


רוטב אלפרדו

החומרים:

250 מ"ל שמנת

1 כוס חלב

1 חב' פטריות טריות

2 שיני שום

1 בצל בינוני

מלח

פלפל שחור

אגוז מוסקט

2 כפות קמח + 1/4 כוס מים

אופן הכנה

טורפים יחד את כל החומרים מלבד הקמח.
מכניסים את הקמח למיקסר עם וו גיטרה.

מתחילים לעבד במהירות בינונית ויוצקים פנימה את הנוזלים לאט לאט לקבלת פירורים.

מעבדים את הפירורים עוד 3 דקות.
דוחסים את הבצק ולשים מעט לקבלת בצק אחיד.

עוטפים בניילון נצמד ומשהים 2-3 שעות לפני העבודה או לילה במקרר.

מרדדים במכונה וחותכים לפי הצורה שרוצים,  מבשלים במים רותחים כ-4 דקות עד שמתחיל לצוף, מסננים ומעבירים מיד אל הרוטב או שוטפים במים קרים למניעת הדבקויות.


רוטב-

חותכים את הבצל לרצועות.
מטגנים בסיר עם מעט שמן,
חותכים את הפטריות ואת השום לפרוסות, מוסיפים לבצל ומאדים 2-3 דקות על אש גבוהה.
מוסיפים את השמנת החלב והתבלינים ומביאים לרתיחה.

טורפים את הקמח עם המים עד שאין גושים, מוסיפים לרוטב ומביאים לרתיחה נוספת

להסמכה.

bottom of page