top of page
אופן הכנה
לחמם תנור ל180 מעלות
רוטב אדום:
לערבב יחד קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות (כ400 גרם), קופסת רסק עגבניות קטנה (100 גרם), כף שום כתוש, שתי כפות שמן זית, קורט מלח, מעט פלפל שחור וכף אורגנו או בזיליקום (מיובשים או טריים).
רוטב לבן:
לערבב 2 קוטג 250 גרם או קוטג' וגבינה לבנה 250 גרם, ביצה, כפית אגוז מוסקט, וקורט מלח.
הרכבת הלזניה:
(שימו לב שהרוטב האדום אמור להספיק לשלוש שכבות והרוטב הלבן לשתיים).
לסדר בתבנית מלבנית בינונית את דפי הלזניה, למרוח שכבה של רוטב אדום ומעליה שכבת רוטב לבן. להניח שכבה נוספת של דפי לזניה ומעליה רוטב אדום ומעל לבן, להניח שכבה אחרונה של דפי לזניה ומעליה את שארית הרוטב האדום.
לפזר מעל את הגבינה המגורדת ולהכניס לתנור ל-30 דקות.
bottom of page