top of page

הפיצה של מיכאל

מיכאל ליזמי ז״ל

רב סמל מיכאל ליזמי נפל בקרב ביום כ"ב בתשרי תשפ"ד (7.10.2023).

בן עשרים ושמונה בנופלו. הוא הובא למנוחות בית העלמין הצבאי באופקים. 

הותיר אחריו אישה, ילדה, הורים ושלוש אחיות.


מיכאל מאוד אהב פיצה, בכל מוצאי שבת היה אוכל פיצה יחד עם משפחתו.

לחצו כאן
לקריאת הסיפור של
מיכאל ליזמי ז״ל
  • Facebook
  • Instagram

מצרכים

ל3 יחידות גדולות או 12-15 אישיות:

  • 500 גרם קמח

  • 11 גרם מלח (כף)

  • 5 גרם שמרים יבשים (כפית)

  • 30 גרם שמן זית (2 כפות)

  • 12 גרם חומץ (כף)

  • 300 מ״ל מים

  • רוטב עגבניות

  • גבינה צהובה מגורדדת 

  • ירקות לתוספות לפי מה שאוהבים

אופן הכנה

הכנת הבצק:

שמים בקערה את כל המרכיבים היבשים מערבבים מעט ומוסיפים את החומרים הרטובים. 

מערבבים ולהשים היטב עד לקבלה בצק חלק ואחיד .

מניחים מכטסה בניילון עד לתפיחה קלה.



להכנת הפיצה: 

מכניסים מגש ריק לאמצע התנור ומחממים לחום מקסימלי .

מחלקים את הבצק לעיגולים ומרדדים.

מניחים על רשת או תבנית אפייה, מורחים רוטב עגבניות ומפזרים גבינה ותוספות. 

מניחים את הרשת על המגש החם בתנור, ואופים 10-8 דקות .

bottom of page